Telefon: René 0766-450681​​

Telefon: Magnus0766-450680

Telefon: 046-709084​

​Information

Skandinavisk Betong och Golvteknik AB

Box 44

246 21 Löddeköpinge

Telefon: 0766-450681

eller 0766-450680

Tel: 046-709084

Mail: ​rene.kure.sbg@telia.com​

​Flytspackel för badrum och våtutrymmen

Vi på Skandinavisk Betong och Golvteknik AB erbjuder en mängd av tjänster inom golvteknik, golvläggning och underhåll. Vi vänder oss till personer i hela Skåne och Halmstad län, och våra kunder är privatpersoner, industriägare, fastighetsförvaltare, landsting, kommuner och företag. Genom vår långa branscherfarenhet och stora kunskap kan vi garantera ett högkvalitativt arbete inom tjänster såsom golvvärme, ytbehandling, golvavjämning och
flytspackling.

​Flytspackling jämnar ut ojämna golv

Flytspackel används bland annat vid golvavjämning och massan innehåller aluminatcement, även kallat smältcement. Utöver för att jämna ut ojämna golv används flytspackel också för att täcka värmeslingor vid installation av golvvärme. Flytspackel används ofta då arbete av ovanstående slag ska göras i badrum och våtutrymmen. Detta då badrumsgolv kräver en lutning i golvet mot golvbrunnen vilket lättare uppnås genom användning av flytspackling som metod. Vi har stor erfarenhet av arbete med flytspackel, och flera kunniga medarbetare som kan garantera dig ett önskvärt slutresultat, oavsett vad dina behov gällande flytspackling innefattar.

Hör gärna av dig till oss om du har några frågor avseende flytspackling , eller våra andra tjänster och vad vi kan erbjuda just dig, eller om du har några övriga frågor kring flytspackling. 

Vi eftersträvar en god service och ett gott kundbemötande, och hjälper dig gärna med dina funderingar och med hur vi kan bemöta dina behov som kund.