Telefon: René 0766-450681​​

Telefon: Magnus0766-450680

Telefon: 046-709084​

​Information

Skandinavisk Betong och Golvteknik AB

Box 44

246 21 Löddeköpinge

Telefon: 0766-450681

eller 0766-450680

Tel: 046-709084

Mail: ​rene.kure.sbg@telia.com​

Ljudgolv för mer behagliga miljöer

​Här på Skandinavisk Betong och Golvteknik AB erbjuder vi en mängd olika tjänster inom golvteknik, golvläggning och underhåll. Våra kunder är både privatpersoner, industriägare, fastighetsförvaltare, landsting, kommuner och företag. Vi vänder oss till personer i hela Skåne och Halmstad. Vår breda kunskap gör att vi kan garantera ett högkvalitativt arbete inom bland annat till ytbehandling och flytspackling. Vi erbjuder också tjänster inom installation av ljudgolv.

​Tyst golv av hög standard

Ljudgolv kan installeras för att skapa en behaglig och tyst miljö på såväl arbetsplatser, såsom kontor och inom landsting, som i bostäder. Dessa tysta golv är ett bra sätt att uppnå de allt vanligare förekommande höga ljudkraven som finns för bostäder och arbetsplatser, och skapar också en trivsammare levnads- och arbetsmiljö. Det finns olika metoder för installation av ljudgolv, och vilken metod som används avgörs genom en bedömning av de specifika behoven som kunden har. Oavsett vilken metod som används garanterar vi ett slutresultat med hög standard, detta då vi alltid kundanpassar våra tjänster och endast använder material med hög kvalitet. 

Om du är osäker på vilket typ av ljudgolv som passar din byggnad eller lokal bäst är du välkommen att kontakta oss med dina frågor. Vi eftersträvar en god service och gott kundbemötande, och hjälper dig gärna med dina funderingar.​